Bij Quality Time bent u aan het juiste adres voor alle soorten van onderhoud aan uw chalet of stacaravan. Ook voeren wij periodiek onderhoud uit, zoals aan uw CV installatie, Truma verwarmingssysteem en geiser. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in officiële gas keuringen.

Periodiek onderhoud aan CV

Vooral in het hoogseizoen, maar eigenlijk het hele jaar door, wilt natuurlijk graag probleemloos van uw recreatiewoning gebruik kunnen maken. Wij kunnen u dan ook helpen met jaarlijks onderhoud aan de CV en diverse andere systemen in uw chalet of stacaravan. Zo voeren wij regelmatig onderhoudsbeurten uit voor diverse soorten CV-ketels (Intergas, etc.), maar ook aan kachels (Bocal, etc.).

Jaarlijks onderhoud wordt vaak periodiek afgesloten, zodat wij de werkzaamheden ruim van tevoren kunnen inplannen en zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo kan het goed zijn dat u graag onderhoud wilt laten uitvoeren in een periode dat u niet of juist wél aanwezig bent in uw woning. We kunnen dit in overleg met u afstemmen en u zo meenemen in de onderhoudsplanning.

Wilt u ook verzekerd zijn van een werkend verwarmingssysteem in uw chalet of stacaravan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het afsluiten van een onderhoudscontract. We voorzien u graag van alle gewenste informatie!

Contact opnemen