Steeds vaker hebben onze klanten behoefte aan extra opslag of ruimte, bijvoorbeeld voor het opbergen van onderhoudsmaterialen en dergelijke. Tuinhuizen zijn daarvoor een perfecte oplossing. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een tuinhuis op maat leveren, geheel in de stijl van uw chalet of stacaravan!

Tuinhuizen worden op bestelling geleverd. Hierbij kunt u zelf een tekening, ontwerp of idee aanleveren. We luisteren en denken graag met u mee voor een passende oplossing. Hierbij is voldoende informatie wel belangrijk, denk hierbij aan afmetingen, kleuren en aanwezigheid van elektra aansluitingen. Op onze locatie in Scharendijke worden de tuinhuizen gemonteerd, vervolgens worden deze op elke gewenste locatie afgeleverd. Het plaatsen van tuinhuizen doen wij niet zelf, tenzij er vraag is naar het aansluiten van gas-, water- of elektra.

Wilt u een tuinhuis op maat laten maken voor bij uw stacaravan of chalet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom langs op onze locatie in Scharendijke!

Contact opnemen