Naast plaatsing en oplevering leveren wij ook diensten op het gebied van verbouw en aanbouw aan uw chalet of stacaravan. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een uitbreiding van uw vakantieverblijf, een andere indeling, of het monteren en plaatsen van een overkapping of veranda.

Overkapping of veranda

Één van de meest gevraagde verbouw of aanbouw werkzaamheden voor een chalet of stacaravan is de uitbreiding van een bestaande woning met een overkapping of veranda. Hierbij wordt vaak gedacht aan een uitbreiding van de huidige constructie, waarbij bijvoorbeeld het bestaande dakdeel wordt doorgetrokken. Gaat het om een nieuw te plaatsen chalet, dan worden eventuele verbouwingen of uitbreidingen hier compleet bij geleverd.

Gaat het om een bestaande recreatiewoning, dan vraagt dit vaak meer werkzaamheden. Zo zal de bestaande constructie moeten worden aangepast. Bovendien moeten aanwezige leidingen en/of aansluitingen worden doorgetrokken naar de nieuwe overkapping of veranda. Wij helpen u graag met elke gewenste verbouw of aanbouw van uw chalet of stacaravan. Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden, we staan u graag te woord.

Contact opnemen