1 year ago

De blauwe antivries vloeit weer als van ouds! Druk in de weer om iedereen weer met gerust gevoel de winter in te laten gaan.

Tip:

Voor de mensen die door de “corona” omstandigheden niet meer kunnen komen..
Vergeet niet uw stacaravan/ chalet in de winterstand te zetten ✅❄️

1 year ago
Foto's uit het bericht van QualityTime Bouw & Recreatie Techniek

Afgelopen week de meterkasten vervangen op camping Grevelingenpolder! Daarnaast de kasten ook voorzien van werkstopcontacten welke nog niet aanwezig waren.

1 year ago

Vandaag begonnen met de installatie van een Intergas CV ketel en vloerverwarminginstallatie! Dit in een pas gerealiseerd boothuis aan huis.

1 year ago

We blijven investeren in nieuwe spullen! Met deze elektrische pomp vullen we de cv installaties met glycol en water af ✅ #chalet #verwarming #glycol #

1 year ago

Tuinhuis gebouwd in stijl van het chalet! Voorzien van buitenspots (draadloos bedienbaar gemaakt vanuit het chalet), binnenverlichting, vorstvrije gevelkraan en wasmachine aansluiting!

1 year ago

Mooi bijpassend Tuinhuis geleverd

1 year ago

Vanmorgen dit chalet mogen aansluiten midden in de natuur!☀️ #chaletpark #lustenlast

1 year ago

Dagcursus met theorie examen vakmanschap CO-certificering! >geslaagd

1 year ago
Foto's uit het bericht van QualityTime Bouw & Recreatie Techniek

Bij ieder chalet een passend model tuinhuis! Deze luxe tuinhuizen tegenwoordig al voorzien van luxe spots, vorstvrije gevelkraan, etc.!
Wij bouwen geheel naar de wensen van de klant..

1 year ago

Vandaag een monoblock airco mogen plaatsen in een huisje op Bungalowpark de Horizon! Deze foto ontvangen we van een tevreden klant?